Kansen in de gezondheidszorg identificeren in het buitenland? Doe mee aan WoHC 2019!

  • 10:00 uur
  • 17:30 uur
  • RDM Onderzeebootloods in Rotterdam,
  • HANNN

Reis om de wereld van gezondheidszorg in één dag! Welk land of regio is interessant om zaken te doen? Welke kansen zijn er voor Nederlandse Life Sciences & Health organisaties?

Vergroot uw kennis over de wereldwijde ontwikkelingen, uitdagingen en oplossingen in de gezondheidszorg tijdens de World of Health Care (WoHC) 2019. Dit unieke congresstival richt zich op het verbeteren van internationale gezondheidszorg met de inbreng van Nederlandse expertise. Om u te ondersteunen in uw internationale ambities brengt WoHC u graag in contact met de juiste mensen. Ruim 80 internationale zorgbeslissers, uit meer dan 15 landen, zullen samen met 500+ Nederlandse Life Sciences & Health professionals netwerken, kennis delen en inspireren met betrekking tot mondiale- en lokale trends, grensverleggende ambities, uitdagingen en zakelijke kansen in de gezondheidszorg.

Laat u inspireren door invloedrijke keynote sprekers, presenteer uw slimme zorgoplossing, neem deel aan interactieve ronde tafel sessies, inhoudelijke paneldiscussies en informele MatchMaking momenten. Zowel private als publieke organisaties,  NGO's, overheid en kennisinstellingen nemen deel aan deze vierde editie van WoHC.
Geniet van ruim 4000 vierkante meter vol inspiratie en interactie. Onder andere de WoHC Expo, MatchMaking area, food trucks en privé work-spots zorgen voor een aangename netwerkambiance.

Wilt u meer weten over de landen, de expo, het programma of registratie? Zie www.wohc.nl
of volg WoHC 2019 via de sociale media LinkedIn en Twitter.

 Aanmelden 
Leden van HANNN krijgen 50 euro korting! U betaald €249,00 excl. btw (inclusief 8 consumpitebonnen). Meld je aan via de volgende link

Organisatie
World of Health Care is een initiatief van de Task Force Health Care (TFHC) en wordt ondersteund door Health~Holland. De TFHC, het platform voor de Nederlandse Life Sciences & Health sector, heeft jarenlange ervaring met de organisatie van invloedrijke en vooruitstrevende conferenties, waarbij een sterke focus ligt op uitdagingen in de mondiale gezondheidszorg, internationale trends en export.

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network