Iscoms netwerklunch

  • 11:55 uur
  • 14:25 uur
  • UMCG, Hanzeplein 1, Groningen
  • Life Cooperative

Bent u op zoek naar (inter)nationale (bio)medische studenten, onderzoekers in spe of wilt u ervaringen en ideeën uitwisselen met studenten? De Life Cooperative neemt dit jaar weer deel aan de ISCOMS netwerklunch en u kunt zich hiervoor aanmelden. De netwerklunch is een onderdeel van het ISCOMS congres dat dit jaar in het teken staat van 'Healthy Ageing'.

ISCOMS is het toonaangevende Biomedisch studentencongres wereldwijd, dat voor de 23e keer wordt georganiseerd, voor en door studenten. Het congres vindt dit jaar plaats tussen 7 en 10 juni en er worden 634 studenten verwacht uit 58 landen!

Het congres bestaat uit onder andere interessante presentaties, workshops en de netwerklunch. Ondernemers kunnen zich hiervoor opgeven om middels matchmaking een netwerklunch aan te gaan met 30 gemotiveerde studenten. Deze studenten kunnen in het heden of de toekomst een toegevoegde waarde zijn voor uw organisatie. Afgelopen jaar waren het ABL, Integrex, Ofichem en Syncom die deelnamen. Wij nodigen dit jaar ook weer ieder lid uit voor zijn aanwezigheid. U kunt zich aanmelden bij Carolien van de Beek.

 

Aandachtsgebieden

Life Cooperative