Innovatiemissie e-Health Toronto & Boston

  • Toronto (Ontario, Canada) en Boston (Massachusetts, Noord-Amerika)
  • HANNN

Houdt u zich bezig met innovatie en ondernemerschap in digitale zorg (e-Health)? Heeft u activiteiten of ambities richting de oostkust van de Verenigde Staten en Canada? Wilt u meer inzicht in de e-Health ontwikkelingen in en de verschillen tussen de Toronto en Boston regio? Bent u geïnteresseerd in de (R&D-)samenwerkingskansen en wilt u snel de juiste contacten leggen? Ga mee met de innovatiemissie ‘e-Health’ naar Toronto en Boston.

Het doel van het programma is om het e-Health ecosysteem in Toronto en Boston te leren kennen en inzicht te krijgen in de verschillen, gezamenlijke uitdagingen en kansen. Tijdens deze missie delen we ervaringen en kennis en verkennen we de mogelijkheden voor (R&D-)samenwerking. Het zesdaagse programma laat u kennis maken met relevante clusters, onderzoeksorganisaties, bedrijven en zorginstellingen.

De innovatiemissie richt zich op bedrijven, onderzoeksorganisaties en professionals die actief zijn in het werkveld van zorg, ICT & innovatie en samen willen innoveren van de zorg. Het innovatief mkb wordt nadrukkelijk uitgenodigd deel te nemen. Met deze missie willen wij u met een waardevol netwerk laten kennismaken en kansen ontwikkelen voor samenwerking met Canadese en VS partners.

Wat u kunt verwachten:

  • ‚ÄčKick-off sessies 'zaken doen in Canada' en 'zaken doen in de VS;
  • Collectieve bezoeken aan innovatieve bedrijven, onderzoeksorganisaties en zorginstellingen;
  • e-Health seminars, workshops en matchmaking;
  • Sessie over financieringsmogelijkheden voor technologische samenwerking.

Voor een uitgebreider overzicht kunt u het voorlopige programma downloaden.

De kosten voor deelname zijn € 250 per persoon. Deelname is inclusief gezamenlijk programma, transfers van en naar programmaonderdelen, lunch en diners indien in programma vermeld. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Bent u geïnteresseerd in deelname aan deze missie? Schrijf u in via het registratieformulier.

Voor meer informatie, vragen en opmerkingen kunt u terecht op de RVO website of bij Niels van Leeuwen: niels.vanleeuwen@rvo.nl.

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network