Housewarming Odensehuis Gerard Smit

  • Odensehuis Gerard Smit, Eebuurt 14, 8911EV Leeuwarden
  • HANNN
  • Zorg Innovatie Forum
  • AndersOud 2030

Save the date - woensdag 27 sept

Sinds november 2016 heeft Leeuwarden in wijkcentrum Nijlân haar eigen Odensehuis, een inloophuis voor mensen met dementie en hun naasten. U kunt er terecht voor een kop koffie of lunch, een activiteit of gezelschap, maar ook om gewoon een boek te lezen. Niets moet, alles mag, u komt en gaat wanneer u dat wilt.

Meer dan een inloophuis
Maar ze willen hun bezoekers méér bieden. Een rustige plek bijvoorbeeld, voor een gesprek met de wijkverpleegkundige, een gezellige ruimte voor activiteiten, een multimediahoek, én een thuisbasis voor Kammeraat, onze studenten van Stenden Hogeschool die zijn opgeleid tot ‘professioneel maatje’ voor mensen thuis met dementie. Daarom verhuist het Odensehuis naar een ruimer pand aan de Eebuurt 14 in Leeuwarden, centraal gelegen en uitstekend bereikbaar. 

Thuishonk Proeftuin Sociale Benadering Dementie
Odensehuis Gerard Smit wordt ook het thuishonk van de Proeftuin Sociale Benadering Dementie, waar een steunpakket voor mensen met dementie en hun naasten in ontwikkeling is vanaf de diagnose tot de laatste fase. Zorgprofessionals van Palet  en de Tao of Care werken in de Proeftuin in Leeuwarden.

  •  Op 27 september van 15.00 – 17.00 uur is de feestelijke opening van de nieuwe locatie, en een 'proeverij' in de Proeftuin Sociale Benadering Dementie met o.a. Anne-Mei The. U ontvangt meer details in augustus. 
  • U bent vanaf 10.00 uur al welkom om de sfeer te komen proeven, om 17.00 uur is er een borrel.