Hét Duurzaam Drenthe Event

  • HANNN

Op donderdag 12 april 2018 vindt voor de zesde keer Hét Duurzaam Drenthe event 2018 plaats in het provinciehuis in Assen.
Dit is de ontmoetingsplaats om Drentse initiatieven verder te helpen. Iedereen is welkom om vernieuwende initiatieven te laten zien en te bewonderen. Net als voorgaande jaren bestaat het programma uit een netwerkprogramma en het uitreiken van awards.

Er zijn veel mensen met goede duurzame ideeën. Bent u ondernemer in Drenthe en is uw bedrijf duurzaam? Dan maakt u kans op de award voor hét Drentse duurzame bedrijf. Daarnaast wordt ook de Willie Wortel Award uitgereikt aan iemand met het beste, innovatieve idee. Herkent u uw bedrijf hierin of bent u de Willie Wortel, meldt u dan nu hier aan via www.provincie.drenthe.nl/hdde. De prijs voor de winnaars is professioneel advies bij de ontwikkeling en realisatie van hun idee.

Afgelopen jaar is Greenwaste uit Hoogeveen uit 27 inzendingen verkozen tot ‘Het Duurzame Drentse Bedrijf 2017’. Johan van Dijk uit Emmer-Compascuum is uitgeroepen tot de eerste ‘Duurzame Drentse Willie Wortel van 2017.

Netwerkprogramma
Dit jaar is trendwatcher Adjiedj Bakas keynote speaker. Dagvoorzitter is André Faaij. Deelnemers kunnen daarnaast kiezen uit verschillende inspiratieworkshops. Op de DatePlaza ontmoeten experts, bedrijven, bezoekers en overheden elkaar voor advies, financiële ondersteuning en netwerken. Hét Duurzaam Drenthe Event is dé plek voor ondernemers om te netwerken.

Meer weten?
Op www.provincie.drenthe.nl/hdde vindt u meer informatie over Hét Duurzaam Drenthe event.

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network