Healthy Ageing Toertocht Surhuisterveen

  • Brasserie 't Stee foar Iters en Drinkers in Surhuisterveen
  • Healthy Ageing Tour

Wielercomité Surhuisterveen en de TFC Surhuisterveen organiseren gezamenlijk de Healthy Ageing Tourtocht. De route loopt grotendeels over het parcours van de 2etappe van de Healthy Ageing Tour. 

Surhuisterveen is donderdag 11 april a.s. start- en finishplaats van de Healthy Ageing Tour, een internationale rittenkoers voor vrouwen. Op zondag 7 april 2019 organiseert het Wielercomité Surhuisterveen en de TFC Surhuisterveen de Healthy Ageing Tourtocht. De route van de tocht door de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel volgt grotendeels het parcours van de Healthy Ageing Tour en is een prima voorbereiding op de Amstel Gold Race. Deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden van 15, 60 en 95 kilometer. De plaatselijke ronde van 15 kilometer leent zich uitstekend voor ouders met kinderen om mee te doen. De 60 en 95 kilometer zijn prima trainingen voor de langere fietstoertochten als de Amstel Gold Race, de Elfstedenfietstocht en de Pieter Weening Classic die voor zaterdag 28 juli 2019 op de planning staat. 
De start en finish is bij Brasserie 't Stee foar Iters en Drinkers in Surhuisterveen.
Starttijden:
•    Start 95 km 08.30 uur - 10.00 uur
•    Start 60 km 08.30 uur - 11.00 uur
•    Start 15 km 10.00 uur - 13.00 uur
•    Controle/stempelpost Bergum 9.00 uur – 12.00 uur

Inschrijving kan via:  www.fietssport.nl 
Meer informatie over deze tocht, met als thema Healthy ,pak de fiets en kom in beweging, op www.wielrennensurhuisterveen.nl

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Tour #HAT20