Healthy Ageing Business Borrel Groningen 19 mei

  • De Bastille (Damsterplein 2, 9711 SX Groningen)
  • HANNN
  • Zorg Innovatie Forum

Graag nodigen we u uit voor de Healthy Ageing Business Borrel op 19 mei. Deze borrel organiseren we in samenwerking met Life Cooperative, dé Noordelijke LifeScience en MedTech coöperatie. Met het thema “Where science meets business” zetten we de borrel in het teken van samenwerkingen tussen publiek private partijen en het MKB. Welke samenwerkingsmogelijkheden doen zich voor en hoe kunnen kansen optimaal worden benut?

Fred Bergmans (Carezzo) pitcht over de samenwerking tussen zorg-en kennisinstellingen met het bedrijfsleven ter bevordering van de preventie en behandeling van ondervoeding. Heleen Hoogeveen (PhD in het UMCG) vertelt weke rol neuromarketing speelt bij de gebruiker van medische producten. Tenslotte pitcht Irene Stenvers, ontwikkelaar van Click’nLinc medical; de storytelling tool die gebruik maakt van de kracht van film en de flexibiliteit van webcontent. Op naar optimale communicatie tussen zorgprofessional en zorgconsument.

Datum: 19 mei
Locatie: De Bastille (Damsterplein 2, 9711 SX Groningen)

Tijd: Inloop vanaf 16:30
Opening om 17:00 door Ton Vries, Managing Director Life Cooperative

Vanaf 18:30 mogelijkheid HAP - Healthy Ageing Plat du jour

Na de borrel zin in een hap? Dat kan! Grand Café de Bastille voegt speciaal voor deze gelegenheid een Healthy Ageing Plat du Jour (HAP) voor € 14,95 toe aan de menukaart!

Aanmelden voor de borrel kan via onderstaand formulier.

Graag tot 19 mei!

(is deze uitnodiging interessant voor iemand binnen uw netwerk? Via onderstaande button kunt u deze uitnodiging doorsturen)