Themamiddag 'Mobiele Vitaliteit' & Inspiratiebron HANNN 24 mei 2018

  • De Lange West 96, 9201 CH Drachten
  • HANNN

Op donderdag 24 mei 2018 organiseren HANNN, LeisIN (Stenden NHL) en Friesland Lease gezamenlijk een dag die in het teken staat van Healthy Ageing. De dag wordt opgedeeld in twee delen: het eerste deel zal een themamiddag zijn onder de naam 'Mobiele Vitaliteit' en het tweede deel is een inspiratiebron. De inspiratiebron stond voorheen bekend als de 'Healthy Ageing Business Borrel', een concept dat bij velen van jullie inmiddels bekend zal zijn. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door gastheer Friesland Lease, zij verzorgen zowel de ruimte als de hapjes en de drankjes.

Datum:   24 mei 2018
​Tijd:         Themamiddag 'Mobiele Vitaliteit van 15:00 tot 16:30
​                 Inspiratiebron van 16:30 tot 18:30

Locatie:  Friesland Lease | De Lange West 96 | 9201 CH | Drachten

Themamiddag 'Mobiele Vitaliteit'
Tijdens de themamiddag zal gewerkt met een viertal thematafels. Iedere tafel heeft een eigen onderwerp dat op wat voor manier dan ook raakvlak heeft met het thema Mobiele Vitaliteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de tafel 'Lopend Buffet' door HANNN'er Nick Cramer die het onder andere gaat hebben over het aanmoedigen van gezond eten en het creëren van gezonde kantines. Verder laat Eva Janssen zien hoe yoga kan helpen bij het reduceren van stress en het voorkomen van een burn-out, vertelt Peter Storm over vitaliteit en mobiliteit van werknemers en brengt Rutger Bennink preventieprogramma's en sport in beeld. Verder zullen studenten van het NHL Stenden de thematafels voorzien van extra begeleiding. 

​Inspiratiebron
​De 'Healthy Ageing Business Borrel' in een nieuw en modern jasje. Er is echter niets veranderd aan de inhoud, deze blijft even interessant en gezellig als altijd. De inspiratiebron begint met een aantal pitches die gehouden zullen worden. Hierbij wordt een podium gegeven aan mensen en organisaties die graag een vraagstuk willen neerleggen bij het publiek waarmee zij verder geholpen willen worden. Het doel hiervan is dan ook dat we gezamenlijk met ideeën, oplossingen en tips komen. 

​Na afloop van de pitches gaan we over naar een ander belangrijk onderdeel: gezelligheid en netwerken! Dit alles onder het genot van een aantal heerlijke hapjes en drankjes. 

​Zien we je op 24 mei?

 

Aanmelden Themamiddag & Inspiratiebron 24 mei 2018
  • ?

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network