Healthy Ageing Business Borrel Groningen 21 januari

  • 16:30 uur
  • De Bastille, Groningen
  • HANNN
  • Life Cooperative

Op 21 januari vindt de eerste Healthy Ageing Business borrel van het jaar plaats. Na de feestdagen vol overdaad, is de tijd van goede voornemens weer gekomen: het roer moet om. Het ondersteunen van gezonde initiatieven is belangrijk, dus daarom is de thema van de komende borrel ‘Voeding & Zorginnovatie’.

Zoals gebruikelijk hebben we een kort inhoudelijk programma waarin een aantal pitchers kort ingaan op het thema. Zo zal Wilco Schuttelaar van Zorginnovatie.nl vertellen hoe dit platform bij kan dragen aan het succes van innovaties. Heeft u ook interesse om te pitchen (2 à 3 minuten) met betrekking tot het thema? Neem dan gerust contact met ons op!

Daarnaast krijgt u de mogelijkheid tips, trucs, inspiratiebronnen en goede voornemens te delen die bijdragen aan de First Man Made Blue Zone. Voor meer informatie zie www.hannn.eu/bluezone

Datum: 21 januari
Locatie: De Bastille (Damsterplein 2, 9711 SX Groningen)
Tijd: 16:30 inloop

         17:00 opening door Daan Bultje, directeur HANNN

Vanaf 18:30 mogelijkheid HAP – Healthy Ageing Plat du jour

Heeft u na de borrel zin in een hap? Dat kan! Grand Café de Bastille voegt speciaal voor deze gelegenheid een Healthy Ageing Plat du Jour (HAP) voor € 14,95 toe aan de menukaart!

Aanmelden voor de borrel kan via onderstaand formulier.

Graag tot 21 januari!