Handelsmissie Zweden

  • Zweden
  • HANNN

Van 10 t/m 13 november organiseert WTC Noord-Nederland een multisectorale handelsmissie naar Zweden. Deelname aan deze missies is een uitstekende gelegenheid om bedrijven en organisaties te leren kennen en uw business een boost te geven.

Zweden staat in de top 5 van belangrijkste exportbestemmingen van Nederland. Zweden wordt vaak gebruikt als testmarkt door Nederlandse bedrijven vanwege de vergelijkbare marktkenmerken en voorkeuren van de consumenten. Interessante sectoren in Zweden zijn op dit moment levensmiddelen, bouwmaterialen, infrastructuur, farmaceutica en medisch materiaal. De markt is echter volwassen en de meeste producten/diensten zijn in principe aanwezig. Het is dan ook van groot belang om als Nederlandse exporteur met een onderscheidend product/dienst de markt te betreden.  

De organisatie ligt in handen van World Trade Center Noord-Nederland. Uitvoerder in Zweden is het Zweedse consultancybureau Market Link Scandinavia AB. Market Link bestaat sinds 1985 en heeft tot op heden meer dan 1900 bedrijven geassisteerd bij het opstarten van exportactiviteiten.

Interesse? 
Meer weten over de handelsmissie naar Zweden? Klik hier.

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network