Handelmissie Frankrijk

  • HANNN

Bent u een ondernemer met internationale ambities? En wilt u snel de juiste contacten leggen in Frankrijk? Ga dan mee met uitgaande handelsmissie naar Frankrijk in het najaar van 2018!

Deelname aan deze missie is een uitstekende gelegenheid om bedrijven en organisaties te leren kennen en uw business een boost te geven. WTC Leeuwaarden werkt nauw samen met verschillende partijen waaronder hun eigen WTC netwerk, ambassades, consulaten en andere handelsbevorderende organisaties. Twee Frankrijk experts, die de handelsmissie zullen voorbereiden, kunnen ervoor zorgen dat de deuren bij bedrijven gemakkelijker voor u open gaan. Daarnaast kunt u, mits u aan de voorwaarden voldoet, in aanmerking komen voor 50% subsidie!

Waarom is Frankrijk interessant voor u?
In Frankrijk liggen nog erg veel kansen voor ondernemers, zo is te lezen in de whitepaper zakendoen met Frankrijk. Frankrijk is de 2de markt van Europa, de 3de economie van Europa. Tegelijkertijd handelt Nederland relatief weinig met Frankrijk. Nederland ligt op korte afstand van Frankrijk, maar toch is het slechts de vierde handelspartner. Belangrijke economische sectoren in Frankrijk zijn informatietechnologieën, agro-food, auto-industrie en de logistiek.

Waarom nu?
Frankrijk heeft sinds begin 2017 een nieuwe en ambitieuze president die Frankrijk wakker wil schudden. Het is zijn ambitie om van Frankrijk een meer dynamische, eenvoudige en flexibele handelspartner te maken.

Deze handelsmissie is multisectoraal en zowel voor grote en kleine ondernemers.
Het doel is marktoriëntatie, kennisverwerving en matchmaking.
Aantal deelnemers: maximaal 15 bedrijven.

Voor meer informatie en aanmelden klik hier 

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network