Gezondheid&Co event

  • MartiniPlaza, Groningen
  • HANNN
  • Zorg Innovatie Forum

NDC mediagroep organiseert in samenwerking met MartiniPlaza het eerste grote gezondheidsevenement van het Noorden: Gezondheid&Co. Van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober 2016 staat MartiniPlaza in Groningen in het teken van alles wat met gezondheid te maken heeft. 

Tijdens deze gezonde driedaagse presenteren specialisten, bedrijven en organisaties zich op het gebied van smaak, fit, leef!, zorg en comfort. Bezoekers aan de beurs maken een ‘gezonde route’ door de hallen van MartiniPlaza en krijgen de kans om aan te schuiven bij publieksacademies, waar bezoekers worden bijgepraat over verschillende onderwerpen op het gebied van zorg, beweging, voeding en well-being.

Week van de gezondheid
Het event Gezondheid&Co is als een gezonde kers op de taart onderdeel van de Week van de Gezondheid. Een week waarin we de opwarmpizza’s in de supermarkt laten liggen en er lekker op uit trekken. De Week van de Gezondheid laat met een gevarieerde mix aan evenementen, variërend van de dag van de gezonde werknemer tot een congres, zien dat een gezonde levensstijl en bewuster leven ons allemaal aangaat.

Hou de websites www.ndcmediagroep.nl en www.gezondheidenco.nl in de gaten voor meer informatie.