Frituurfestival + Healthy Ageing Business Borrel

  • 16:00 uur
  • 22:00 uur
  • OOST, Oosterstraat 13a
  • Healthy Ageing Week 2018

Op woensdag 11 oktober organiseren HANNN, de Bruine Fruitschaal en locale frituurondernemers het Frituurfestival; hét evenement waarbij de Nederlandse snackcultuur wordt geëerd, gevierd en bediscussieerd. 

Een bamischijf, eierbal of broodje hamburger, Noord Nederlanders zijn er gek op. Zo’n ‘vette hap’ heeft niet bepaald een gezond imago, maar hoe terecht - of onterecht - is dat eigenlijk? Wat gebeurt er precies met je lijf als je gaat snacken? Is vet wel zo slecht voor je en kun je écht aan je dagelijkse portie groenten komen door groentekroketten te eten? 

Inspiratie
Het festival vindt plaats tijdens de healthy Ageing Week is bedoeld als inspiratiefestival. Verschillende ondernemers uit de keten laten die dag zien wat er op frituurgebied allemaal mogelijk is. Ook zullen een aantal gezondheidsexperts aanwezig zijn om met de bezoeker in gesprek te kunnen gaan. 

Healthy Ageing Business Borrel
Het festival combineren we deze middag met de Healthy Ageing Business Borrel (tot 19:00). Onderdeel van het HANNN netwerk? Meld je dan aan via onderstaande button (eerste verantwoorde snack is ingebrepen)

Frituurfestival Groningen 
Wanneer? Woensdag 11 oktober
Waar? Achterwerk in Groningen (Oosterstraat 13A)
Hoe laat? Van 16.00 tot 22.00 uur
Toegang: Gratis 

Dit evenement is onderdeel van het Man Made Blue Zone Netwerk project, een project mede gefinancierd door het Europees Fonds Voor Regionale Ontwikkeling. 

Aandachtsgebieden

#HAW18