Fiets de etappe van Finsterwolde met Cycling Espresso - Healthy Ageing Tourkaravaan

  • 09:00 uur
  • Doppio Groningen (Brugstraat 6, 9711 HX Groningen)
  • Healthy Ageing Tour

Zaterdag 8 april zal een dag zijn die niet alleen in het teken staat van wielrennen, maar ook van de liefde voor koffie. Cycling Espresso organiseert een speciale rit, waarvoor alle liefhebbers van wielrennen en espresso zich kunnen inschrijven.

De dag zal goed worden begonnen met een dampende espresso (of andere koffie of thee), waarna het gezelschap op de fiets zal stappen richting Finsterwolde. Er zal met een gemiddelde snelheid van boven de 28 km/h gereden worden. Goed onderhouden racefiets en helm (verplicht) dienen zelf te worden meegebracht.


Start: Doppio Groningen (Brugstraat 6, 9711 HX Groningen)
Verzamelen: Koffie drinken vanaf 09:00
Vertrek: 09:30

Aangekomen in Finsterwolde wacht een bijzondere activiteit. Gezamenlijk zal een ronde gefietst worden over het parcour van de Healthy Ageing Tour. Zaterdag 6 april is de vierde en tevens voorlaatste etappe in Finsterwolde. Het profpeleton zal dit rondje van bijna 32 kilometer vier keer afleggen. De deelnemers zullen eenmaal een ronde van de Oldambt etappe fietsen, die later die dag door de Elite rensters van de Healthy Ageing Tour zal worden gereden.

Start Oldambt etappe: 11:00
Finish Oldambt etappe: ± 12:00

Na het fietsen van de ronde, zal de start van de Healthy Ageing Tour Elite aan diezelfde etappe gezamenlijk worden bijgewoond. Hierna zal er gezamenlijk terug gefietst worden naar Groningen.

Klinkt dit u als muziek in de oren? Aanmelden kan via deze link!
De website van Cycling Espresso vindt u hier.

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Tour #HAT20