Festival of Inventions 16 maart

  • 12:15 uur
  • 20:00 uur
  • Rengerslaan in Leeuwarden
  • HANNN

FESTIVAL OF INVENTIONS

Kom 16 maart 2016 naar het Festival of Inventions en ontdek samen met onderzoekers en studenten van Stenden University, NHL Hogeschool en Hogeschool Van Hall Larenstein, de kracht van onderzoek en innovatie. Meld u nu aan, het is gratis!

Impuls door kennis en verandering
Veranderingen volgen elkaar tegenwoordig steeds sneller op; windturbines inspecteren we al met drones en we leren een mammoettanker besturen in een simulator. We ontwikkelen duurzame kunststof producten voor 3D-printers en maken de provincie Fryslân in zijn geheel gastvrijer voor CH2018. Maar ook spreken we tegenwoordig over Smart Dairy Farming en Veemanagement 2.0.

Onderzoek en innovatie aan de drie hogescholen draagt bij aan deze veranderingen. Samen met onderzoekers, studenten, bedrijfsleven en (semi)publieke sector, wordt bestaande en nieuwe kennis naar de praktijk vertaald zodat de praktijk hier direct haar voordeel mee kan doen.  

Deze mooie concrete onderzoeksresultaten en toepassingen worden met u gedeeld tijdens het Festival of Inventions. Ook zal er gelegenheid zijn met u te brainstormen over toekomstig onderzoek zodat hogescholen nog beter een impuls kunnen geven aan de regio.

Festival of Inventions
Woensdag 16 maart van 12.15 – 18.00 uur op verschillende locaties aan de Rengerslaan in Leeuwarden. Voertaal Nederlands, tenzij anders is de programmering is aangegeven.

Kijk voor meer informatie op www.festivalofinventions.nl

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network