Feestelijke opening ProMemo, Expertisecentrum Dementie voor Professionals

  • 13:00 uur
  • 18:00 uur
  • Windesheim Zwolle
  • Zorg Innovatie Forum

Op 21 september 2016, Wereld Alzheimer Dag, vindt de officiële opening plaats van ProMemo, Expertisecentrum Dementie voor Professionals op Windesheim te Zwolle. Deze feestelijke gebeurtenis willen we graag met u vieren. Zet u deze datum alvast in uw agenda?

Gevarieerd programma m.m.v. Adelheid Roosen

Voor onze opening hebben we i.s.m. het Health Innovation Park een gevarieerd programma opgesteld. Twee plenaire sprekers, waaronder Adelheid Roosen, leiden de middag in. Daarna kunt u een workshop volgen, waarbij u kunt kiezen uit o.a.: Alzheimerfluisteren, Zintuigen in de zorg, Dementievriendelijke samenleving, Gezamenlijke besluitvorming en motivational interviewing, DemenTalent en Samenspraak tussen mensen met dementie en professionals. De hele middag (13.00 - 18.00 uur) is er een markt waaraan zowel studenten, regionale organisaties en ondernemers hun medewerking verlenen. De toegang is gratis en accreditatie wordt aangevraagd.

Save the date!

Zet woensdag 21 september 2016 13.00 - 18.00 uur uur alvast in uw agenda. Na de zomervakantie delen we met u het complete programma en laten we u weten uit welke workshops u kiezen kunt. U kunt zich dan ook aanmelden.
Als deze middag ook interessant kan zijn voor anderen binnen uw organisatie of netwerk, dan stellen wij het erg op prijs als u deze vooraankondiging met hen deelt.

ProMemo wil het professioneel handelen versterken voor excellente ondersteuning bij dementie, een maatschappelijk relevant en zeer actueel thema. Dit doen we in samenwerking met Deltion, Landstede en Viaa, maar ook met welzijns- en zorgorganisaties in de regio.

Lees meer over ProMemo

Aandachtsgebieden

Zorg Innovatie Forum