Ehealth in de zorg

  • 17:00 uur
  • 21:00 uur
  • Karspelhuis, Karspelstraat 3, Beilen
  • Zorg Innovatie Forum

In het kader van de nationale eHealthweek 2018

De toekomst van de zorg is al begonnen. Ook in Midden-Drenthe!
De komst van een modern glasvezelnetwerk in Midden-Drenthe maakt supersnel internet toegankelijk voor alle inwoners in ons gebied. Dat biedt veel nieuwe kansen en mogelijkheden. Ook voor de zorg.

Het wordt mogelijk om mensen sneller en makkelijker te bereiken in hun thuissituatie. Ook op afstand helpen wordt veel gemakkelijker. Voor zorgprofessionals betekent het minder werkdruk, maar ook de mogelijkheid om meer patiënten te bereiken. Onnodig ziekenhuisbezoek kan in veel gevallen worden voorkomen en mensen kunnen langer zelfstandig blijven wonen.

Actuele ontwikkelingen op het gebied van e-health
Om u als zorgprofessional te informeren en inspireren over de mogelijkheden die er ook in ons gebied ontstaan, nodigen we u graag uit voor het e-health seminar dat we op 25 januari 2018 in Beilen organiseren. De bijeenkomst is gericht op professionals die werkzaam zijn in de zorg en is bedoeld om u te informeren over actuele ontwikkelingen op het gebied van e-health en het concrete gebruik van moderne zorgtechnologie.

Het programma kunt u hier als pdf downloaden.

Het seminar E-health in de zorg is een gezamenlijk initiatief van het Zorg Innovatie Forum, Biblionet Drenthe en Coöperatie Sterk Midden-Drenthe.

Aanmelden?
Vul dan het onderstaande formulier in.

Aandachtsgebieden

Zorg Innovatie Forum