Dementie in Theater - Dag Mama

  • Der Aa-Theater, Akerkstraat 11, 9712 BD Groningen
  • AndersOud 2030

Graag nodigen we u uit voor de prachtige voorstelling: ‘Dementie in Theater - Dag Mama’. Kom haar samen met ons beleven!

Door middel van de prachtige muziek en levensechte scenes kruipt u in de huid van de mens met dementie. U beleeft én begrijpt als nooit tevoren wat de ziekte met hem of haar doet. Niet eerder kwam u zo dichtbij. Met de selectie van inzichten en handvatten kunt u vervolgens het béste geven. Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen.

Wondermooi!
– Happinez

Diverse symposia bezocht en workshops gevolgd. Niet eerder zo tot in m’n ziel geraakt. Dit had ik veel eerder willen weten!!
– Ida Samplonius, zorgprofessional

Een cadeau om samen met mijn mama nog een mooie tijd tegemoet te gaan
– Grace Cemille, dochter

Must voor naasten en instanties
– Recensie Gelderlander

Meesterlijk
– Adelheid Roosen


DAG MAMA geniet bekendheid in Nederland en België, met reportages door onder andere de NPO-programma’s NIEUWSUUR en LANDINWAARTS. 

Beleef het ook! De voorstelling speelt op 1 november om 14.00 uur en om 19.00 uur in het Der Aa theater, Akerkstraat 11, Groningen. Voorstelling en workshop duren 3 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus geef u tijdig op!   

Opgeven kan via: reserveren@deraatheater.nl 
Aanmelden kan tot uiterlijk 30 oktober, 12.00 uur.

Bent u minder mobiel of komt u met een hulpmiddel? Dan vragen wij u een half uur voor de aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.
 

Aandachtsgebieden

AndersOud 2030