De pop-up Zorginnovatiewinkel opent in 5 steden in Nederland, waaronder Assen

  • 16:00 uur
  • 19:00 uur
  • Mercuriusplein 106, Assen
  • Zorg Innovatie Forum

Meer aandacht voor eHealth, zorgvernieuwing en innovatie, dat is waar de Zorginnovatiewinkel voor staat. Na het succes in Den Haag, gaat de Zorginnovatiewinkel een half jaar on tour door Nederland en strijkt neer in Roosendaal, Assen, Maastricht, Utrecht en Middelburg.

Een maand lang kunnen belangstellenden in een pop-up winkellocatie in het centrum van deze binnensteden kennismaken met vernieuwing in de zorg. Met de zorginnovatiewinkel wil de organisatie burgers, zorgverleners, sociale wijkteams en beleidsmakers bewust maken van de vele nieuwe mogelijkheden die er zijn en een beweging op gang brengen. Het biedt een podium voor allerhande zorginnovaties en vraagt hier aandacht voor.

Het initiatief is in samenwerking met het Huis van Morgen en wordt ondersteund door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De Zorginnovatiewinkel sluit het goed aan bij de doelstellingen die het Ministerie zich de komende jaren heeft gesteld waarin het toegankelijk maken van zorginnovatie en eHealth belangrijke speerpunten zijn. De Zorginnovatiewinkel geeft daar concreet invulling aan en wordt daardoor ook vanuit het Ministerie van VWS ondersteund.

Meer informatie op www.zorginnovatiewinkel.nl 

Aandachtsgebieden

Zorg Innovatie Forum