Congres HRM in de Zorg

  • Congrescentrum 1931, 's-Hertogenbosch
  • Zorg Innovatie Forum

Al 12 jaar, met jaarlijks zo’n 350 bezoekers, het platform voor HR-, directie- en lijnmanagers werkzaam in de zorg- en welzijnssector.

Op zoek naar de menselijke maat. Voorbij organisatiegrenzen en zorgsectoren. Samensturing – Systeemelastiek – Samenhang

Excelleren in de zorg. Laten we ons richten op marktkansen en kijken naar innovatie en kwaliteit én het ondernemerschap in de zorg. De oproep van Minister de Jonge is immers heel duidelijk (RAAT 2018). We  moeten over de zorgsectoren heen samen personeelstekorten aanpakken. Veerkracht is essentieel om vooruit te komen in deze complexe arbeidsmarkt.
Nieuwe technologieën, een veranderende omgeving en een rijker menselijk bewustzijn, passen niet meer binnen de huidige knellende kaders. Systeemelastiek geeft de ruimte om te experimenteren zonder direct buiten het systeem geplaatst te worden. We zoeken steeds nadrukkelijker de menselijke maat. Van verantwoording, bewegen we richting vertrouwen. Energiek zijn én wendbaar blijven zijn kernopgaven voor elke HRM’er en elke zorgorganisatie. Het is tijd om het nieuwe op te pakken. 2018 is volgens de Trendrede het jaar van het doorzettingsvermogen. We vinden rust in kleine vertrouwde cirkels én we beproeven de grotere samenhang. Ga tijdens HRM in de Zorg mee in de zoektocht naar meer samensturing en klantgerichtheid. Zorg dat uw zorgorganisatie klaar is voor de arbeidsmarkt van vandaag!

Inspirerende visies door Arjen Banach, Elke Geraerts, Allard Droste en Gertrude van den Brink. Bezoek ook de praktijkcases, workshops en informatiemarkt.

www.hrmindezorg.nl
 

Aandachtsgebieden

Zorg Innovatie Forum