Campus Trail. Join the healthy movement!

  • 14:00 uur
  • 17:00 uur
  • Zernike Campus Groningen
  • HANNN

Altijd al willen weten wat er zich afspeelt achter al die deuren op Zernike Campus Groningen? Doe dan mee met de Campus Trail op vrijdag 15 september 2017. Loop samen met collega’s, studiegenoten, campusbewoners, vrienden en familie over de Zernike Campus tijdens dit nieuwe, sportieve event! Een bijzondere loop van 4 mijl. Niet alleen door straten, nee ook dwars door de gebouwen op de Zernike Campus.

“Een actief evenement op de Campus waarmee ‘Healthy Ageing’ zichtbaar wordt was lange tijd een wens van Lode Holding. We vinden het geweldig dat dit evenement op ons eigen terrein plaats zal vinden en laten graag zien wat we in huis hebben.” aldus Johannes Wolters (directeur Lode Holding).

Start en finish
Op 15 september 2017 starten de eerste deelnemers om 14:00 uur vanaf het ACLO Sportcentrum. Het uitdagende parcours van in totaal 6,5 km volgt vanaf daar zijn weg dwars door verschillende gebouwen. Natuurlijk zoveel mogelijk op plekken waar je anders nooit komt. De finish is evenals de startlocatie bij het ACLO Sportcentrum waar deelnemers na afloop van het evenement een medaille in ontvangst mogen nemen.

Inschrijven
Inschrijven kan via campus.groningen.nl/events/campus-trail Wees er snel bij, want voor deze eerste editie worden maximaal 1.000 deelnemers toegelaten. Ben je student? Vul dan je studentnummer in en ontvang €5-, korting. Volg het evenement op Facebook voor actuele informatie over het parcours.

De initiatiefnemers van de Campus Trail zijn: Campus Groningen, het Sportcentrum, ACLO, Lode Holding en Bedrijvenvereniging WEST.

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network