Businessclub bijeenkomst Steinfort Glas

  • 16:30 uur
  • Steinfort Glas Franeker, Marconistraat 6, 8801 PM Franeker
  • HANNN

De wereld wordt voor de glashelder!! De deuren van Steinfort Glas te Franeker staan op 14 juni 2018 voor  WTC Businessclub leden en introduce’s open.

Wie kent nou niet de naam Steinfort Glas! Een bedrijf die van een basaal productiebedrijf nu via direct contact met de klant kan voldoen aan de individuele wensen. Het is gewoon mogelijk te bestellen via hun webshop waarbij de klant direct contact heeft met Steinfort Glazz!

Steinfort Glas maakt unieke glasproducten!

Denk aan keramisch geprint glas voor gevels / muren, prachtige stands met glazen panelen met kunst opdruk, de muren van de stations van de Noord-Zuidlijn in Amsterdam, grootscheepse renovatieprojecten en nog veel meer. Ook bij grote tentoonstellingen in bijv. musea ziet u door werk van Steinfort heen naar de tentoongestelde kunst. En nog veel, veel meer.

Programma:

16.30 uur – Inloop en ontvangst gasten (met koffie / thee en een versnapering)
17.00 uur – Woord van welkom door WTC Leeuwarden en gastheren Gerlof Reijneker en Jelle Jan Wissmann. Introduce’s krijgen in de vorm van een pitch de gelegenheid zich mondeling voor te stellen.
17.10 uur – De vloer is voor de WTC gastheren. Zij nemen iedereen mee in de turbulente geschiedenis van Steinfort naar het bedrijf van nu.
18.10 uur – Rondleiding door de fabriek.
19.40 uur – Netwerken onder het genot van een warm hapje en een drankje.

Aanmelden kan door het sturen van een email naar f.kooistra@wtcleeuwarden.nl . Onder vermelding van uw voor- en achternaam en bedrijfsnaam kunnen de WTC leden een introduce meenemen.

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network