Actief 50+ Beurs

  • TT Hal Assen, De Haar 11, 9405 TE Assen
  • AndersOud 2030

Op vrijdag 13 oktober 2017 gaat in de TT Hall Assen de eerste editie van de Actief 50+ Beurs van start. Tot en met zondag 15 oktober vindt u er alles voor een goed, gezond, leuk en actief leven als 50plusser. Met thema’s zoals gezondheid, reizen, vrije tijd, wonen, financiën en mode, biedt de Actief 50+ Beurs u een schat aan informatie, inspiratie, aanbiedingen en bovenal een gezellig dagje uit.

Anders Oud 2030 zal ook op de Actief 50+ Beurs aanwezig zijn met een informatiestand.

Reizen & Vrije tijd
Er op uit! Met de auto, fiets, caravan of tent. In eigen land of juist ver weg. Onder dit thema kan van alles geplaatst worden wat te maken heeft met vakantie, mobiliteit en recreatie. Ook is er aandacht voor tal van hobby’s, educatie, communicatie, technologie en culinair genot.
Wonen
Comfortabel en veilig wonen is voor alle leeftijden. Misschien zijn zonnepanelen iets voor u of wilt u uw tuin veranderen. Maar ook een traplift, een in hoogte verstelbaar bed en een camera bij de voordeur horen thuis in dit aanbod. Maar ook leuke woonaccessoires en mooie interieurideeën horen hier thuis.
Zorg & gezondheid
Fit en gezond leven is vitaal leven. Diverse exposanten uit de (medische) zorg geven u graag direct een persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over gezond eten, uw gehoor, uw ogen of lekker slapen. Of werk direct aan uw conditie in een sportieve workshop!
Financieel & Maatschappij
Stel uw vragen over uw persoonlijk vermogen, pensioen, belastingen of uw testament aan de aanwezige professionals op dat gebied. Of ga de discussie aan over politieke en maatschappelijke vraagstukken bij de ontmoeting met diverse (politieke) partijen, bonden en stichtingen. 
Mode & Beauty
Mooi zijn geeft een goed gevoel en dus vindt u op de Actief 50+ Beurs de laatste modetrends en diverse aanbieders van beautyproducten. Voor vrouwen, maar zeker ook voor mannen!

Meer informatie over de beurs leest u op de website van de Actief 50+ beurs.

Aandachtsgebieden

AndersOud 2030