3FM Serious Request: Loop je gek en doe de leefstijlcheck

  • Van Goes naar Groningen
  • HANNN

Helaas heeft niet iedereen volledige zeggenschap over zijn of haar eigen lichaam of de gezondheid daarvan. Daarom loopt 3FM van Goes naar Groningen en zamelt geld in om jonge mensen te beschermen tegen mensenhandel.

Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN) steunt 3FM Serious Request in de strijd tegen mensenhandel door het aanbieden van een beweeg challenge voor de maand december. HANNN streeft naar Meer Gezonde Jaren en pleit voor bewust omgaan met je eigen gezondheid voor zover je dat zelf in de hand hebt. Dus wandel in je eigen tijd minimaal 50 km mee van de route van Goes naar Groningen en laat je sponsoren en / of doneer zelf een bedrag om jonge mensen te beschermen tegen mensenhandel. Zo werk je aan je eigen gezondheid en draag je bij aan de gezondheid van anderen!

Vraag je je af hoe het gesteld is met je eigen gezondheid? Kom dan langs in de Gezonde Huiskamer en doe een leefstijlcheck! Leefstijladviseurs zullen 23 en 24 december voor je klaar staan ergens aan de route (in Drenthe of Groningen) van de Serious Request lopers. De leefstijlcheck kan worden afgenomen in ruil voor een donatie aan het goede doel van 3FM. Daarnaast doneert HANNN ook een bedrag per afgenomen leefstijlcheck.

De precieze locatie voor de checks volgen snel! De link naar de pagina van HANNN op 3FM.nl vind je hier
Je loop van jou of je organisatie kun je registeren via het HANNN WeFitter Platform.

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network