11 jaar congres HRM in de Zorg

  • Bussum
  • Zorg Innovatie Forum

Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten om deze discussie te voeren. HRM in de Zorg is met jaarlijks zo’n 350 bezoekers, al 11 jaar het platform voor HR-, directie- en lijnmanagers werkzaam in de zorg- en welzijnssector. Ook dit jaar is er een beperkt aantal plaatsen, komt u ook?

Van HR Transformatie in de zorg naar Realisatie. Klaar voor de toekomst!
Vakmanschap – Vertrouwen - Veerkracht

De koersverandering in de zorg is ingezet. Flexibel, continu innovatief en wendbaar organiseren wordt de norm. En slimmer werken lijkt het enige antwoord op de opkomende economieën, globalisering, de technologisering en automatisering van werk. Steeds meer organisaties werpen een blik over de muren naar (regionale) samenwerking en vernieuwende arbeidsrelaties. Kortom: de HR Transformatie in de zorg is in volle gang.  Echter, hoe zet u de stap van Transformatie naar Realisatie? Hoe blijft u als zorgorganisatie aangesloten bij de turbulente tijden? Wat verandert er aan de positie van HR in een sterk veranderende organisatie? HR is harder nodig dan ooit te voren en is de drijvende kracht achter organisatieverandering. Hierbij draait het om vakmanschap, vertrouwen en veerkracht. Zorg dat ú klaar bent voor de toekomst!

Inspirerende visies Dagvoorzitter Dr. Marlies Ott, programmadirecteur Top Class Erasmus Centrum voor Zorgbestuur, opent de dag: Kan een organisatie vitaal blijven zonder te groeien in omzet? Gevolgd door Hoogleraar Organisatiekunde, Prof. Dr.ir. M.C.D.P. Weggeman. Hoe slimmer, hoe eerder dom! Greet Prins, Zorgmanager van het jaar 2011, bespreekt over de kanteling van de zorg met de cliënt als grootste ambassadeur en hoe HR kan bijdragen. Terug naar de bedoeling! Reorganiseren? Cultuurverandering als stroperig en moeizaam proces? Niet als je de principes toepast die we als mensheid al eeuwen kennen. Jitske Kramer, Corporate antropoloog, sluit de dag af . Graag laten we je leren van wat je eigenlijk al weet.

Praktijkcases en workshops door o.a.:
LUMC (Appical), Progressional People & FWG Advies, Levin Holding (Synthra), Elkerliek ziekenhuis & SKB, Rode Kruis-Vlaanderen, Stichting Onder Een Dak & Bonte Bij, Stichting Planetree, Projectbureau Parktheater Eindhoven & HappinessBureau, Zin en Ondernemen, Effectory, Fysergo, Maastrichts Universitair Medisch Centrum & Tangram, Loyalis & Carante Groep, IGZ & TK advocaten in de zorg, Tasper, Capra Advocaten, Zorg van de Zaak Netwerk, Stichting IZZ & Estinea en ADP Nederland.
Wilt u als HR professional in 1 dag op de hoogte zijn van de laatste HR ontwikkelingen in de zorgsector? Schrijf dan nu in met 3 personen voor € 245,- (non-profit)*. Mailcode: ZORGINFDCT50Z Alle deelnemers krijgen bij aanmelding gratis toegang tot het ebook ‘De 5 factoren van de beste Employee Experience’.

Programma en inschrijven: www.hrmindezorg.nl
Volg @ckcseminars ook op Twitter en via #hrzorgnl
 

Aandachtsgebieden

Zorg Innovatie Forum