Nieuwe datum: Personalised Food bijeenkomst

  • 09:30 uur
  • 17:00 uur
  • Thialf, Heerenveen
  • HANNN

Is voedsel op maat voor uw onderneming de toekomst?

Is voedsel op maat ofwel Personalised Food de toekomst? Kunnen consumenten straks aan de hand van hun DNA bepalen welke voedingsstoffen ze wel of juist niet moeten eten om gezond oud te worden? Kunnen consumenten per dag persoonlijk advies krijgen welke producten ze zouden moeten eten, afgestemd op bijvoorbeeld de lichamelijke activiteit van die dag?

Voor ondernemers in de voedingsindustrie en gelieerde industrie kan dit kansen bieden. In deze bijeenkomst willen we u als ondernemer hierover informeren en inspireren.

Neem deel aan de bijeenkomst op donderdag 18 februari aanstaande én praat mee over kansen voor onderzoek, onderwijs en ondernemen.

Gezond eten is een nieuwe manier van leven geworden en niet omdat het toevallig een trend is. De moderne consument wil zich graag voeden met voedsel dat echt bijdraagt aan zijn gezondheid. Algemene voedingsrichtlijnen geven wel een richting aan, maar kunnen individuele verschillen niet verklaren. Ieder mens is uniek.

Kosten en aanmelden
Heeft u interesse, meldt u zich dan vóór 10 februari hier aan voor de bijeenkomst ‘Personalised Food’. De kosten bedragen €125 (incl. BTW).
Voor leden van Innexus en medewerkers van Avebe zijn er geen kosten aan verbonden.

Voor studenten is er een Personal Food posterwedstrijd uitgeschreven, studenten met genomineerde posters hebben gratis toegang.

Leden van de kenniskringen van de Food lectoraten van de Hanzehogeschool en de hogeschool Van Hall Larenstein, en studenten die niet deelnemen aan de posterwedstrijd, betalen €20 (incl. BTW). Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per email.

Bij annulering binnen 1 week voor aanvang van de bijeenkomst bent u het volledige bedrag verschuldigd. Als u verhinderd bent, dan is het uiteraard mogelijk een collega als vervanger op te geven.

Parkeren
U kunt gratis parkeren bij Thialf, Pim Mulierlaan 1, 8443 DA Heerenveen. Mocht u met het openbaar vervoer willen komen, dan kunt u vanaf station Heerenveen via buslijn 17 Thialf bereiken. Check vooraf actuele tijden via www.qbuzz.nl.

Meer informatie
Op zowel www.food-circle.nl als www.innexus.eu vindt u de informatie over deze bijeenkomst. Houd de website in de gaten voor wijzigingen in het programma. Voor vragen kunt u contact opnemen met Saskia van Gend, projectleider Food Circle, 050-5752831,saskiavangend@tcnn.nl.

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network