Bijeenkomst Samenwonen Jong & Oud

  • 17:00 uur
  • 19:00 uur
  • Humanitas, A-Kerkhof 22, Groningen
  • HANNN

Een informatieve, inspirerende bijeenkomst voor Jong & Oud en iedereen die verder geïnteresseerd is.

De telefoon stond roodgloeiend nadat HANNN in augustus 2019 het persbericht: Zoektocht naar Hospita 2.0 gestart verstuurde. De aanmeldingen van jongeren stroomden binnen en van alle kanten werd hulp geboden. Vanwege de grote interesse onder studenten, professionals en kennisinstellingen organiseren wij de bijeenkomst Samenwonen Jong & Oud.

Warme maaltijd staat paraat
Kom onder een genot van een hapje en drankje alles te weten over dit project, stel je vragen aan het projectteam bestaande uit de Wetenschapswinkel UMCG, Gemeente Groningen, Humanitas Groningen en HANNN. Gemeente Groningen en Humanitas lichten toe waarom ze dit concept omarmen en HANNN gaat in de op de rol van het projectteam binnen samenwonen Jong & Oud. 
Jonge ervaringsdeskundigen uit het zorgcomplex in Tuindorp in Utrecht, bekend van de documentaire ‘een Nieuwe Morgen’ vertellen over de vriendschap die met de ouderen ontstond na 2 jaar samenwonen. 

Inschrijven
Ben je na deze avond nog steeds enthousiast dan kun je je direct inschrijven of een inschrijfformulier mee naar huisnemen!

Voor wie, waar en wanneer
Datum:                 Donderdag 16 januari 2020
Tijd:                       17.00-19.00 uur, inclusief soep en quiches
Locatie:                 Humanitas, A-Kerkhof 22, Groningen
Voor wie:              Voor Jong & Oud en iedereen die verder geïnteresseerd is

Aanmeldformulier Samenwonen Jong & Oud

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network