Bijeenkomst BlueSpotter - Creëer een Blue Spot op de werkvloer!

  • 15:30 uur
  • 17:00 uur
  • De Nieuwe Kolk (Weiersstraat 1, 9401 ET Assen)
  • HANNN
  • Zorg Innovatie Forum

Weet je wat een Blue Zone is en hoe je als BlueSpotter kunt bijdragen aan de Blue Zone Noord-Nederland? Hoe creëer je een werk-gerelateerde Blue Spot en profiteer je van deze inzichten en het kennis-netwerk van BlueSpotters?

Vertegenwoordig jij een organisatie of vakgebied dat zich bezighoudt met duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van medewerkers? Dan nodigen wij, als een van de initiatiefnemers, jou graag uit om deel te nemen aan de eerste BlueSpotter bijeenkomst van Noord-Nederland met het doel om een netwerk te creëren van BlueSpotters.

Met jou willen we de blauwdruk creëren voor een vitale toekomst voor jouw organisatie en voor Noord-Nederland als regio. Een inspirerende ‘open’ bijeenkomst met kennis uit onder andere Healthy Ageing Network Northern Netherlands, netwerk en ‘best practices’ van onder andere Klok Onderhoud en Afbouwgroep Assen en New Nexus Tynaarlo en vele inspiraties en verbindingen meer.

Maak 9 mei a.s. kennis met het meest vitale bedrijf van Nederland en overige inspirerende organisaties en vitale bedrijven. Deelname is gratis, dus meld je snel aan via www.bluespotter.nl. Eer zijn slechts 25 tickets beschikbaar!