3e Informatiebijeenkomst Stimuleringsregeling E-health Thuis

  • 13:30 uur
  • 16:45 uur
  • Health Hub in Roden, 1e Energieweg 13, 9301 LK Roden
  • HANNN

Bent u aanbieder of inkoper van ondersteuning of zorg en wilt u een e-health toepassing(en) opschalen en borgen? Dan is de Stimuleringsregeling E-Health Thuis (SET) wellicht iets voor uw samenwerkingsverband. Meld u nu aan voor de derde informatiebijeenkomst over de SET. Deze zal plaats vinden in de Health Hub Roden.

Langer zelfstandig thuis met hulp van e-health

Het op grotere schaal en structureel inzetten van e-health in de zorg en ondersteuning van mensen thuis is waar de nieuwe Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) over gaat. E-health om het voor méér mensen mogelijk te maken dat zij langer zelfstandig thuis kunnen wonen. E-health om het voor zorgverleners mogelijk te maken een betere kwaliteit van dienstverlening te kunnen leveren met minder werkdruk en meer voldoening. En e-health die het voor gemeenten en zorgverzekeraars mogelijk maakt om met dezelfde budgetten meer mensen te helpen.

Voor wie is de bijeenkomst bedoeld
Bent u een aanbieder van zorg en/of ondersteuning (Wmo 2015, Zvw, Wlz (thuis)) en wilt u samenwerken met tenminste één zorginkoper (gemeenten, verzekeraars, zorgkantoren) en andere partijen zoals eindgebruikers (cliënten, mantelzorgers, professionals) of leveranciers van e-health toepassingen? Dan kunt u namens het samenwerkingsverband – het zogenaamde innovatiecluster e-health – een aanvraag voor subsidie indienen.
Hoe dat moet en wat de spelregels zijn, leggen wij u graag uit tijdens de informatiebijeenkomst.

Voorlopig programma
13:30 uur - Inloop en registratie bezoekers
14:00 uur - Toelichting SET-regeling en SET-up ondersteuning – tevens ruimte voor vragen
15.10 uur - Pauze
15.25 uur - Regionale inbreng en reflectie van RVO
16.15 uur - Netwerk en borrel

Locatie en aanmelden
De bijeenkomst vindt (hoogstwaarschijnlijk) plaats in de Health Hub in Roden (1e Energieweg 13, 9301 LK Roden). Toegang tot de bijeenkomst is gratis, inschrijving verplicht. Aanmelden kan via de ZonMw website.

Organisator
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en ZonMw in samenwerking met de HANNN, ZorgThuis en GEEF.

Meer informatie
Informatie over de regeling en hoe u de aanvraag kunt indienen vindt u op de RVO SET-pagina. Voor meer informatie over SET-up en andere interessante links kunt u terecht op de ZonMw SET programmapagina.


Heeft u vragen over deze of een andere bijeenkomsten? Mail deze dan naar SET@zonmw.nl.

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network